Ψάχνουν άγριους ληστές που βασανίζουν ηλικιωμένους στο κέντρο της Αθήνας

Ψάχνουν άγριους ληστές που βασανίζουν ηλικιωμένους στο κέντρο της Αθήνας

Παριστάνουν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, παρακολουθούν τα θύματά τους και εισβάλλουν στα σπίτια τους - Έδειραν 77χρονη και την άφησαν δεμένη χωρίς τροφή ή νερό επί μέρες - Τουλάχιστον τρία τα θύματά τους

Ψάχνουν άγριους ληστές που βασανίζουν ηλικιωμένους στο κέντρο της Αθήνας
Άγρια συμμορία ληστών εισβάλλει σε σπίτια ηλικιωμένων στο κέντρο της Αθήνας, τους δένει, τους βασανίζει και αφού αρπάξει τις λιγοστές τους οικονομίες, τους εγκαταλείπει αβοήθητους και δεμένους. Οι ληστές που παρακολουθούν τα ηλικιωμένα θύματα τους παριστάνουν τους υπάλληλους της ΔΕΗ και αφού καταφέρουν να μπουν στα διαμερίσματα τους βασανίζουν ανελέητα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός δέχτηκαν μια γυναίκα ηλικίας 77 ετών, σε άθλια κατάσταση, αφυδατωμένη και άγρια κακοποιημένη με μώλωπες στα χέρια και τα πόδια. Το θύμα διεκομίσθη στην Εντατική, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή ενώ οι εκτιμήσεις λένε ότι ήταν τουλάχιστον τέσσερις μέρες πριν τον εντοπισμό της δεμένης χειροπόδαρα με σακούλες σούπερ μάρκετ χωρίς τροφή και νερό.

Χθες το πρωί στην οδό Ειρήνης Αθηναίας στο κέντρο, λίγο μετά τις 11, μια ηλικιωμένη γυναίκα βίωσε τον εφιάλτη. Οι ληστές, εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμα και αφού την κλείδωσαν στην κουζίνα, της άρπαξαν ο,τι χρήματα και χρυσαφικά είχε και εξαφανίστηκαν αφήνοντας την 82χρονη κλειδωμένη. Ένα παρόμοιο σκηνικό σημειώθηκε το Σάββατο στον Κολωνό, όπου με το κόλπο των υπαλλήλων της ΔΕΗ, οι ληστές μπήκαν σε διαμέρισμα στην οδό Δράμας και αφαίρεσαν από έναν 90χρονο 3000 ευρώ. 


Δεμένη χειροπόδαρα με σακούλες σούπερ μάρκετ
Η εικόνα που αντίκρισαν οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός την περασμένη Πέμπτη, τους πάγωσε το αίμα. Η ηλικιωμένη γυναικά, που είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας ήταν άγρια κακοποιημένη και σχεδόν πεθαμένη. Κάτωχρη από την αφυδάτωση και την έλλειψη τροφής, ενώ στα χέρια και τα πόδια είχε βαθιές εκχυμώσεις από τα δεσμά, από σακούλες σούπερ μάρκετ, που τις είχαν σφίξει γερά οι βασανιστές της για να την αφήσουν να σβήσει αβοήθητη στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κομνηνών. Την 77χρονη, βρήκε ο αδερφός της όταν μετά από τις επανειλημμένες κλήσεις κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και όταν το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Μαρτίου, μπήκε στο σπίτι την είδε λιπόθυμη και δεμένη χειροπόδαρα. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το θύμα ενώ η Αστυνομία έχει εξετάσει τον χώρο σε μια προσπάθεια να εντοπίσει ίχνη που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα της άγριας συμμορίας που εισβάλλει σε σπίτια και βασανίζει τα ηλικιωμένα θύματά της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης