Βόλος: Χώρισε και... «ξάφρισε» το σπίτι της πρώην του!

Βόλος: Χώρισε και... «ξάφρισε» το σπίτι της πρώην του!

«Βούτηξε» δύο συσκευές playstation, 400 ευρώ και τα κλειδιά του σπιτιού

Βόλος: Χώρισε και... «ξάφρισε» το σπίτι της πρώην του!
Δεν μπορούσε να χωνέψει ότι είχε χωρίσει με την σύζυγό του, ούτε όμως ότι θα ζούσε χωρίς… playstation ένας 35χρονος! Γι’ αυτό μπήκε κρυφά στο σπίτι της 48χρονης πρώην γυναίκας του στον Βόλο και «βούτηξε» δύο συσκευές ηλεκτρονικών παιχνιδιών!

Μαζί με αυτές, όμως, άρπαξε και 400 ευρώ, καθώς τα κλειδιά του σπιτιού αφού –όπως φαίνεται- είχε σκοπό να μπαινοβγαίνει όποτε ήθελε! Όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε την κλοπή, ειδοποίησε την Αστυνομία, έκανε καταγγελία σε βάρος του 35χρονου και οι άνδρες της Ασφάλειας προχώρησαν στην σύλληψή του το μεσημέρι της Παρασκευής.

*** Ερήμην καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 43χρονος ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που κατηγορούνταν ότι είχε διαρρήξει δύο σπίτια στην πόλη στις αρχές Ιουλίου του 2014 και είχε κλέψει διάφορα χρυσαφικά. Το δικαστήριο, στο οποίο δεν παρουσιάστηκε, του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε ετών χωρίς μετατροπή ή αναστολή και χωρίς να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Έτσι, θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του 43χρονου κι μόλις βρεθεί θα οδηγηθεί στην φυλακή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης