Αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης - 15 προσαγωγές

Αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης - 15 προσαγωγές

Παρέμβαση σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου - Τι αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου 

Αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης - 15 προσαγωγές
Παρέμβαση πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές το βράδυ της Παρασκευής έξω από το σπίτι του γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχη Φυτράκη, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Οι αναρχικοί έφτασαν στο σπίτι του γενικού γραμματέα στο Παλαιό Φάληρο, περίπου στις 20.30 το βράδυ. Η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 15 προσαγωγές.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «οι προσαχθέντες θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ».
Κλείσιμο

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχης Φυτράκης





Ολόκληρη η ανάρτησή τους: 

«Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά έξω από το σπίτι του Φυτράκη σε ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου.

Οι σύντροφοι/ισσες αυτή τη στιγμή είναι περικυκλωμένοι από μπάτσους και θα προσαχθούν στη ΓΑΔΑ.

Οι υπεύθυνοι για την ζωή του συντρόφου έχουν ονόματα και διευθύνσεις.

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

ΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!».


Ευθύνες στον Φυτράκη ρίχνουν οι δικηγόροι του Γιαγτζόγλου
Νωρίτερα, οι δικηγόροι του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, Φραγκίσκος Ραγκούσης και Γιώργος Κακαρνιάς, σε ανακοίνωσή τους ασκούσαν κριτική στον κ.Φυτράκη, λέγοντας ότι «όσοι ασκούν εξουσία κρίνονται για τις πράξεις τους και πρέπει να έχουν το θάρρος και την ανδρεία ή να τις στηρίζουν ή να ζητούν συγνώμη και να αποκαθιστούν άμεσα την νομιμότητα»

«Οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν την κρίση και την ευαισθησία να κρίνουν ποιοι είναι τα θύματα και ποιοι οι θύτες. Συμβουλεύουμε τον κ. Γενικό να θωρακίσει τον εαυτό του με τη νομιμότητα των ενεργειών του και τον σεβασμό στον άνθρωπο. Είναι ντροπή από ένα νομικό σαν τον κ. Γενικό, να θεωρείται η άσκηση ενός δικαιώματος σαν εκβιασμός και απειλές», σημείωσαν.

Σε άλλη ανακοίνωσή τους για την πορεία της υγείας του οι δύο συνήγοροι του Γιαγτζόγλου κατηγορούν για αδιαφορία τον Ευτύχη Φυτράκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Από χθες, Τετάρτη 28.2, ο εντολέας μας Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας από την 21.2 και δίψας από την 25.2, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μετά την συνεχιζόμενη αδιαφορία στις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών και την απόφαση του υπουργείου για την μετάθεση της εξέτασης της αίτησης μεταγωγής του Κ. Γιαγτζόγλου για την Παρασκευή 2.3, οι πληρεξούσιοι συνήγοροί του δηλώνουμε πως η ευθύνη για την πορεία της υγείας του εντολέα μας βαρύνει τον γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης και πρόεδρο της ΚΕΜ, κ. Ευ. Φυτράκη".
    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης