Εν μέσω της θύελλας με τα επιδόματα στους υπουργούς ο Βερναρδάκης κόβει τούρτα για τους «ΑΣΕΠίτες του '98»

Εν μέσω της θύελλας με τα επιδόματα στους υπουργούς ο Βερναρδάκης κόβει τούρτα για τους «ΑΣΕΠίτες του '98»

Πρόκειται για την τούρτα για τον διορισμό των «ΑΣΕΠιτών» του '98 από την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης προχθές βράδυ με τον κ. Βερναρδάκη να επαναφέρει το γνωστό πλέον κυβερνητικό σλόγκαν, «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

Εν μέσω της θύελλας με τα επιδόματα στους υπουργούς ο Βερναρδάκης κόβει τούρτα για τους «ΑΣΕΠίτες του '98»
Κόβουν τούρτες γενεθλίων τα κυβερνητικά στελέχη εν μέσω της θύελλας που έχει ξεσπάσει από την παραίτηση του υπουργικού ζεύγους Αντωνοπούλου
-
Παπαδημητρίου και
εν αναμονή ανασχηματισμού.
Κλείσιμο

Εμφανώς σε εορταστική διάθεση ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης φιλοξενεί τις τελευταίες ώρες στην προσωπική σελίδα του στο facebook τη φωτογραφία μιας λαχταριστής τούρτας σοκολάτας, στην οποία αναγράφεται με σαντιγί: «20 χρόνια ΑΣΕΠ 98. Οριστική δικαίωση. Ηταν δίκαιο... και έγινε πράξη». Πρόκειται για την τούρτα για τον διορισμό των «ΑΣΕΠιτών» του '98 από την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης προχθές βράδυ με τον κ. Βερναρδάκη να επαναφέρει το γνωστό πλέον κυβερνητικό σλόγκαν, «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη». 

Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία γίνεται αναφορά για την συμπλήρωση δύο χρόνων από την αποκατάσταση των επιτυχόντων του συγκεκριμένου διαγωνισμού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. «2 χρόνια από τη δικαίωση των ΑΣΕΠ '98. Το 1998 έγινε ο μεγαλύτερος διαγωνισμός, σε αριθμό συμμετοχής πολιτών και η πολιτεία, ενώ οι διαγωνιζόμενοι/ες θεμελίωσαν το δικαίωμα της πρόσληψης, δεν τους προσέλαβε ποτέ. Προσέφυγαν δικαστικά πολλές φορές και στο Συμβούλιο Επικρατείας και το κράτος και τα τότε κυβερνητικά κόμματα δεν έκανε ποτέ δεκτές τις αποφάσεις επί 18 χρόνια. Ήταν ηθική υποχρέωση της Πολιτείας να αποκαταστήσει αυτούς τους ανθρώπους, όπως και έγινε...».  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης