Απρόκλητη επίθεση με χημικά σε μέλη του ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφείο

Απρόκλητη επίθεση με χημικά σε μέλη του ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφείο

Ζητούσαν να ανέβει πενταμελής επιτροπή στο γραφείο για να ελέγξει αν τηρούνται οι διαδικασίες  - Ένταση και σε συγκέντρωση της ΛΑΕ  στη Σταδίου

Απρόκλητη επίθεση με χημικά σε μέλη του ΠΑΜΕ έξω από συμβολαιογραφείο
Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι έξω από συμβολαιογραφείο στη οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της Αθήνας, όπου διεξάγονταν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Μέλη του ΠΑΜΕ
αρχικά είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση σε άλλο συμβολαιογραφείο, όπου πλειστηριαζόταν μία κατοικία στον Πειραιά, με χρέος 30.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο πλειστηριασμός αυτός ματαιώθηκε και οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στο συμβολαιογραφείο της Καποδιστρίου,  με την προϋπόθεση να ελέγξουν εάν τηρούνται σωστά η διαδικασία.
Κλείσιμο

Ενώ έκαναν διαπραγματεύσεις με τον αστυνομικό διευθυντή, προκειμένου να μεταβεί πενταμελής επιτροπή στο γραφείο, ώστε να ελέγξει τις διαδικασίες, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα προς τους συγκεντρωμένους, σπρώχνοντάς τους με τις ασπίδες και  κάνοντας χρήση χημικών.




















Στη Σταδίου η ΛΑΕ, στην Εισαγγελία η Κωνσταντοπούλου

Την ίδια ώρα μικρή ένταση σημειώθηκε και σε συγκέντρωση που πραγματοποιούν στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας  έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, στη Σταδίου στο οποίο ήταν προγραμματισμένος πλειστηριασμός α’ κατοικίας 89 τ.μ. για χρέος 182.000 ευρώ, με τιμή εκκίνησης τις 85.000 ευρώ, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΛΑΕ.



Από την πλευρά της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε δώσει ραντεβού το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με ανακοίνωσή της στην οποία ανέφερε: «όλοι μαζί εκ μέρους των πολιτών ξεκινάμε νέες νομικές ενέργειες για να σταματήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κ να υπερασπιστούμε τους πολίτες. Μαζί με: Δικαιοσύνη για Όλους, Δεν Πληρώνω, Πλεύση Ελευθερίας κάνουμε την πρώτη μήνυση κ συνεχίζουμε!»







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης