Φοροφυγάς γλιτώνει τη φυλακή... λόγω προχωρημένης ηλικίας

Φοροφυγάς γλιτώνει τη φυλακή... λόγω προχωρημένης ηλικίας

Σε βάρος του 84χρονου Έλληνα εκκρεμούσε διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γρεβενών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 21 ετών, 11 μηνών και 12 ημερών

Φοροφυγάς γλιτώνει τη φυλακή... λόγω προχωρημένης ηλικίας
Η προχωρημένη ηλικία του φαίνεται πως θα σώσει έναν φοροφυγά που είχε καταδικαστεί σε ιδιαίτερα βαριά ποινή, αλλά ήταν και φυγόποινος. Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές θα κρίνουν αν θα εφαρμοστεί ο νόμος Παρασκευόπουλου στην περίπτωσή του.

Ο 84χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, επειδή σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γρεβενών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 21 ετών, 11 μηνών και 12 ημερών για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε φοροδιαφυγή. 

*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας δύο 21χρονοι Έλληνες, για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Πρωτοδικών Τρικάλων, για διακεκριμένες κλοπές. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, που έδωσε εντολή για την κράτησή τους και την προσαγωγή τους για απολογία.

Κλείσιμο
*** Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ένας 28χρονος Αλβανός, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης