Προσπάθησε να «φάει» το Ι.Χ. Κρητικού αλλά την… πάτησε

Προσπάθησε να «φάει» το Ι.Χ. Κρητικού αλλά την… πάτησε

Μετά από μια σύντομη έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα έγγραφα του δήθεν αγοραστή ήταν πλαστά, αλλά συμφώνησαν με τον 28χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να παγιδεύσουν τον απατεώνα

Προσπάθησε να «φάει» το Ι.Χ. Κρητικού αλλά την… πάτησε
Η ευκολία με την οποία συμφώνησε ένας άγνωστος στην τιμή αγοράς του Ι.Χ. αυτοκινήτου ενός 28χρονου από το Ρέθυμνο, που είχε αναρτήσει αγγελία για την πώλησή του σε ιστοσελίδα του διαδικτύου, προβλημάτισε τον πωλητή που έγινε επιφυλακτικός.

Έτσι, όταν ο υποψήφιος αγοραστής του έστειλε δικαιολογητικά μεταφοράς σύμφωνα με τα οποία είχε καταθέσει τα 18.000 ευρώ που ζητούσε και προσπάθησε να πείσει τον 28χρονο να του στείλει το όχημα με το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά, ο νεαρός Κρητικός ζήτησε τη βοήθεια της Ασφαλείας Ρεθύμνης. Μετά από μια σύντομη έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα έγγραφα ήταν πλαστά, αλλά συμφώνησαν με τον 28χρονο να παγιδεύσουν τον απατεώνα.

Έτσι, εκείνος τον ενημέρωσε ότι είχε στείλει το αυτοκίνητο και ο 37χρονος δράστης πήγε στο λιμάνι του Πειραιά για να το παραλάβει. Εκεί, όμως, τον περίμεναν οι λιμενικοί που είχαν ενημερωθεί από τους άνδρες της Ασφαλείας και του πέρασαν χειροπέδες με την κατηγορία της απόπειρας απάτης! Στη συνέχεια, τον επιβίβασαν συνοδεία στο πλοίο για να ταξιδέψει στο Ρέθυμνο, όπου τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί που τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης