Λάρισα: Πωλούσε όσα έκλεβε από δημοτικές εγκαταστάσεις

Λάρισα: Πωλούσε όσα έκλεβε από δημοτικές εγκαταστάσεις

Είχε διαπράξει δέκα κλοπές και τέσσερις απόπειρες κατά τις οποίες είχε κλέψει κυρίως ηλεκτρικά εργαλεία, ηλεκτροσυγκολλητές και χλοοκοπτικά μηχανήματα

Λάρισα: Πωλούσε όσα έκλεβε από δημοτικές εγκαταστάσεις
Εξασφαλισμένη πελατεία είχε ένας 30χρονος Έλληνας, για να πουλάει όσο- όσο τα πανάκριβα αντικείμενα που έκλεβε από αποθήκες σπιτιών και δημοτικές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και του Τυρνάβου!

Επί ένα μήνα ακριβώς, από τις 8 Ιανουαρίου ως τις 8 Φεβρουαρίου, είχε διαπράξει δέκα κλοπές και τέσσερις απόπειρες κατά τις οποίες είχε κλέψει κυρίως ηλεκτρικά εργαλεία, ηλεκτροσυγκολλητές και χλοοκοπτικά μηχανήματα. Όλα τα κλοπιμαία, τα πούλησε σε τέσσερις Έλληνες ηλικίας 23 ως 74 χρόνων!

Στα σπίτια όλων των δραστών, βρέθηκαν έξι χλοοκοπτικά μηχανήματα, ηλεκτρικά εργαλεία και ένα ποδήλατο, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους δικαιούχους και οι ιδιοκτήτες των υπόλοιπων αναζητούνται. Ο 30χρονος συνελήφθη στον Τύρναβο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ οι «πελάτες» του κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης