Καρδίτσα: Ρουμάνοι ξάφριζαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Καρδίτσα: Ρουμάνοι ξάφριζαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα για να εξακριβώσουν πόσα άλλα σούπερ μάρκετ είχαν χτυπήσει οι δράστες

Καρδίτσα: Ρουμάνοι ξάφριζαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ
Το πεδίο δράσης μιας σπείρας που αποτελούνταν από δυο ζευγάρια Ρουμάνων οι οποίοι είχαν κατακλέψει τα σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν μετά την τελευταία κλοπή.

Οι δύο άνδρες και οι δύο γυναίκες ηλικίας 23 ως 33 χρόνων συνελήφθησαν από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Τρικάλων και Καρδίτσας, όταν έγιναν αντιληπτοί από έναν υπάλληλο του καταστήματος να κλέβουν διάφορα προϊόντα και έσπευσαν να εξαφανιστούν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που εντοπίστηκε άμεσα. Στο εσωτερικό του υπήρχαν διάφορες συσκευασίες με τρόφιμα και προϊόντα, που αποδείχθηκαν και αυτά κλεμμένα από άλλο κατάστημα.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα για να εξακριβώσουν πόσα άλλα σούπερ μάρκετ είχαν χτυπήσει οι δράστες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, που τους άσκησε δίωξη για κλοπές και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.
Κλείσιμο

*** Το σπίτι ενός 88χρονου στον Τύρναβο διέρρηξε μέρα- μεσημέρι ένας  30χρονος Έλληνας, αλλά έγινε αντιληπτός και το έβαλε στα πόδια πριν προλάβει να κλέψει κάτι. Όμως, συνελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις ή κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης