Ανήλικος έβαλε στο μάτι τα ψυγεία καταστημάτων στην Άρτα

Ανήλικος έβαλε στο μάτι τα ψυγεία καταστημάτων στην Άρτα

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Άρτας άσκησε δίωξη για κλοπή και φθορές ξένης ιδιοκτησίας και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου στους γονείς του 16χρονου

Ανήλικος έβαλε στο μάτι τα ψυγεία καταστημάτων στην Άρτα
Αν και ανήλικος, είχε πάθος με τα οινοπνευματώδη και τα ενεργειακά ποτά ένας 16χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Άρτα, όταν εξιχνιάστηκαν η διάρρηξη στο ψυγείο ενός περιπτέρου και η απόπειρα παραβίασης του ψυγείου ενός διπλανού καταστήματος!

Ο ανήλικος δεν δρούσε μόνος, αλλά μαζί με έναν 22χρονο Έλληνα συνεργό του ο οποίος επίσης ταυτοποιήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί. Οι δυο τους έκλεψαν πλήθος αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά από το ψυγείο που παραβίασαν και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο άλλο. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Άρτας άσκησε δίωξη και στους δυο για κλοπή και φθορές ξένης ιδιοκτησίας και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου στους γονείς του 16χρονου.

*** Ένα κοριτσάκι μόλις 14 χρόνων ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας ως μια από τις δυο γυναίκες που τρύπωσαν στο σπίτι ενός 80χρονου σε περιοχή των Σερρών και άρπαξαν το ποσό των 1.300 ευρώ! Τόσο η 14χρονη όσο και η 20χρονη συνεργός της δεν βρέθηκαν για να συλληφθούν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, στην οποία περιλαμβάνονται οι γονείς της ανήλικης που κατηγορούνται για  την πλημμελή εποπτεία της.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης