Ενέδρα ληστών στους ενοίκους εξοχικού στην Πρέβεζα

Ενέδρα ληστών στους ενοίκους εξοχικού στην Πρέβεζα

Με τη χρήση βίας τους οδήγησαν πίσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου έκαναν με την ησυχία τους φύλλο και φτερό όλους τους χώρους

Ενέδρα ληστών στους ενοίκους εξοχικού στην Πρέβεζα
Αντιμέτωποι με τον τρόμο ήρθαν δύο Έλληνες ηλικίας 68  και 32 χρόνων, το απόγευμα της Τετάρτης, μόλις βγήκαν από το εξοχικό τους σπίτι στην περιοχή Λούτσα της Πρέβεζας και βρέθηκαν σε... τετ α τετ με τρεις αδίστακτους ληστές που ήταν κρυμμένοι σε αθέατο σημείο και καραδοκούσαν! 

Οι τρεις άγνωστοι, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τους ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας βία και τους οδήγησαν πίσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου έκαναν με την ησυχία τους φύλλο και φτερό όλους τους χώρους. Πολύ γρήγορα, οι δράστες ανακάλυψαν διάφορες κρυψώνες στις οποίες η οικογένεια είχε κρύψει χρήματα.

Όμως, δεν αρκέστηκαν σε αυτά, αλλά άρπαξαν ακόμη ένα ρολόι, δύο κινητά, προσωπικά έγγραφα των θυμάτων, ακόμη και ένα μπλοκ με επιταγές που βρήκαν! Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τρομοκρατημένους τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Άνδρες της Σήμανσης πήραν αποτυπώματα, ενώ η Ασφάλεια Πρέβεζας διενεργεί προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης