Σέρρες: Τρεις ανήλικες σε «θηλυκή» συμμορία με τέσσερις κλοπές

Σέρρες: Τρεις ανήλικες σε «θηλυκή» συμμορία με τέσσερις κλοπές

Μια 39χρονη και μια 35χρονη ήταν αυτές που καθοδηγούσαν τις υπόλοιπες, μια από τις οποίες ήταν ενήλικη 21 χρόνων, ενώ οι άλλες τρεις ήταν κορίτσια ηλικίας 16, 15 και 15 χρόνω

Σέρρες: Τρεις ανήλικες σε «θηλυκή» συμμορία με τέσσερις κλοπές
Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας, έφεραν την εξάρθρωση μιας εξαμελούς «θηλυκής» συμμορίας που δρούσε τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών τρυπώνοντας σε σπίτια ή κλέβοντας πολίτες με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Μια 39χρονη και μια 35χρονη ήταν αυτές που καθοδηγούσαν τις υπόλοιπες, μια από τις οποίες ήταν ενήλικη 21 χρόνων, ενώ οι άλλες τρεις ήταν κορίτσια ηλικίας 16, 15 και 15 χρόνων.

Η εξάρθρωση της σπείρας έγινε όταν οι «αρχηγίνες» συνελήφθησαν την στιγμή που επιχειρούσαν να διαφύγουν από ένα σπίτι, από το οποίο είχαν «βουτήξει» ένα ασημένιο κόσμημα. Μαζί τους έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών όλες οι συνεργοί τους, εκτός από μια 15χρονη που διέφυγε και αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα η οποία συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών, από την περασμένη Κυριακή ως την τετάρτη, οι έξι γυναίκες είχαν κλέψει ακόμη συνολικά 340 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ από ένα σπίτι και από δυο πολίτες τους οποίους απασχόλησαν. Οι συλληφθείσες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών ο οποίος τις παρέπεμψε να δικαστούν για διακεκριμένες κλοπές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης