Ζευγάρι άδειαζε σπίτια, συνεργεία και μαγαζιά στην Εύβοια

Ζευγάρι άδειαζε σπίτια, συνεργεία και μαγαζιά στην Εύβοια

Στο σπίτι τους στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης βρέθηκαν πλήθος κλοπιμαία μέρος των οποίων αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες

 Ζευγάρι άδειαζε σπίτια, συνεργεία και μαγαζιά στην Εύβοια
Ένα διήμερο ήταν αρκετό για ένα ζευγάρι Ελλήνων που επιδόθηκε σε μπαράζ διαρρήξεων στην Κύμη και τις περιοχές Κονίστρες και Βέλος του Αλιβερίου, «χτυπώντας» σπίτια, συνεργεία, καταστήματα και οχήματα. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που εξιχνίασαν ως τώρα έξι κλοπές, έβαλαν τέλος στην δράση τους.

Από την περασμένη Παρασκευή ως την Κυριακή, ο 59χρονος και η 36χρονη σύντροφός του είχαν διαρρήξει δυο κατοικίες, δύο συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, ένα  κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη και οικιακό εξοπλισμό και ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, από τα οποία είχαν αρπάξει φορητούς υπολογιστές, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ραδιοκασετόφωνα αυτοκινήτων, κινητά, tablet, μια τηλεόραση, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εργαλεία, χρήματα, έγγραφα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 33.000 ευρώ!

Μετά τη σύλληψη του ζευγαριού, το πρωί της Τετάρτης, στο σπίτι τους στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης βρέθηκαν πλήθος κλοπιμαία μέρος των οποίων αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες, ενώ κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, ένα κουζινομάχαιρο και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς που τους στοίχισαν την επιπλέον κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής στην δίωξη για διακεκριμένες κλοπές την οποία τους άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης