Ουκρανός έφτασε στον Έβρο με κλεμμένο αυτοκίνητο

Ουκρανός έφτασε στον Έβρο με κλεμμένο αυτοκίνητο

Οι πινακίδες κυκλοφορίας των ουκρανικών αρχών που έφερε το Ι.Χ. αυτοκίνητο κίνησαν υποψίες στους άνδρες του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου

Ουκρανός έφτασε στον Έβρο με κλεμμένο αυτοκίνητο
Σε οργανωμένο διεθνές κύκλωμα που κλέβει αυτοκίνητα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα διακινεί σε κράτη- μη μέλη, εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι ανήκουν ένας Ουκρανός που επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία και ένας ομοεθνής του ο οποίος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη.

Οι πινακίδες κυκλοφορίας των ουκρανικών αρχών που έφερε το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο ένας 26χρονος Ουκρανός, κίνησαν υποψίες στους άνδρες του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα, με την βοήθεια αξιωματούχων της FRONTEX.

Έτσι, διαπίστωσαν ότι οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας ήταν πλαστές κι ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Ιταλία και ο αριθμός πλαισίου του είχε παραποιηθεί. Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και από την προανάκριση προέκυψε ότι στην υπόθεση είχε συμμετοχή ένας 29χρονος ομοεθνής του, ο οποίος εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λευκού Πύργου και συνελήφθη. 

Κλείσιμο
Και οι δυο Ουκρανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένη κλοπή και πλαστογραφία, ενώ το όχημα, οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης