Έλληνας συνελήφθη για 19 κλοπές στην Κέρκυρα

Έλληνας συνελήφθη για 19 κλοπές στην Κέρκυρα

Η δράση του αποκαλύφθηκε από την συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας

Έλληνας συνελήφθη για 19 κλοπές στην Κέρκυρα
Η πλούσια δράση ενός 32χρονου Έλληνα που είχε αναστατώσει την Κέρκυρα τους τελευταίους δύο μήνες, αποκαλύφθηκε από την συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας οι οποίοι τον συνέλαβαν για δέκα διαρρήξεις και κλοπές και εννέα απόπειρες.

Ο νεαρός διαρρήκτης είχε στην κατοχή του δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες και μεγάλο μέρος των προϊόντων που είχε αρπάξει. Οι σημαντικότερες διαρρήξεις του από τις 5 Δεκεμβρίου που ξεκίνησε να χτυπά, ήταν την πόλη της Κέρκυρας σε μια εμπορική επιχείρηση και μια καφετέρια απ’ όπου άρπαξε 680 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, σε μια άλλη από την οποία έκλεψε 2.500 ευρώ και δυο κινητά και σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νότια Κέρκυρα απ’ όπου έκλεψε 170 ευρώ και προϊόντα καπνού αξίας 2.500 ευρώ.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων, εκτός από αυτές που εξιχνιάστηκαν. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης