Δράμα: Τους «έπιασαν» με λαθραίες κροτίδες από τη Βουλγαρία

Δράμα: Τους «έπιασαν» με λαθραίες κροτίδες από τη Βουλγαρία

Η αστυνομία κατέσχεσε τις κροτίδες όπως και το αυτοκίνητο και συνέλαβε τους τρεις νεαρούς

Δράμα: Τους «έπιασαν» με λαθραίες κροτίδες από τη Βουλγαρία
«Δίπορτο» το έχουν βρει οι επίδοξοι λαθρέμποροι που ψωνίζουν φτηνά στη Βουλγαρία για να πουλήσουν... ακριβά στην Ελλάδα! Μετά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις στον Προμαχώνα,  άρχισαν να εισάγουν λαθραία προϊόντα και μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης στην Εξοχή της Δράμας!

Ωστόσο, και εκεί αγρυπνούν οι αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Νευροκοπίου που έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο έφθασαν από την γειτονική χώρα τρεις Έλληνες ηλικίας 23, 21 και 20 χρόνων και ανακάλυψαν τις 150 κροτίδες που είχαν κρυμμένες στο εσωτερικό του οχήματος! Τις κατέσχεσαν, όπως και το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς οι οποίοι  παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

*** Αλλά και στον Προμαχώνα, συνεχίζονται οι απόπειρες εισαγωγής λαθραίων προϊόντων. Με αυτή την κατηγορία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης  ένας 67χρονος Έλληνας ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του 14 φιάλες αλκοολούχων ποτών. Ποτά και όχημα κατασχέθηκαν και ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης