Υπόθεση Σαουδική Αραβία: Στη Βουλή διαβιβάζεται η κατάθεση του μεσάζοντα Παπαδόπουλου

Υπόθεση Σαουδική Αραβία: Στη Βουλή διαβιβάζεται η κατάθεση του μεσάζοντα Παπαδόπουλου

Φέρεται να υποστήριξε πως διέθετε όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά έγγραφα, που αποδεικνύουν πως ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας στην υπόθεση πώλησης των 300.000 βλημάτων από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού 

Υπόθεση Σαουδική Αραβία: Στη Βουλή διαβιβάζεται η κατάθεση του μεσάζοντα Παπαδόπουλου
Τον δρόμο για τη Βουλή παίρνει η κατάθεση που έδωσε στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο μεσάζων όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος, σχετικά την υπόθεση της προσπάθειας πώλησης στη Σαουδική Αραβία 300.000 βλημάτων
τύπου 105 mm από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού.

Η κατάθεσή του Βασίλη Παπαδόπουλου αναμένεται να διαβιβαστεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Έχει προηγηθεί η διαβίβαση στη Βουλή, από την Εισαγγελία Διαφθοράς, και του σκέλους της δικογραφίας που αφορά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης απιστίας.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, ο Βασίλης Παπαδόπουλος κατέθετε χθες επί περίπου τρεις ώρες στην Εισαγγελία Διαφθοράς με την ιδιότητα του μάρτυρα. H κατάθεση του διαβιβάζεται στη Βουλή το προσεχές διάστημα καθώς η σχετική δικογραφία βρίσκεται ήδη στο κοινοβούλιο, το οποίο καλείται να διερευνήσει ενδεχόμενες ευθύνες του κ. Καμμένου για το αδίκημα της απιστίας.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαδόπουλος στην χθεσινή του κατάθεση στην Εισαγγελία Διαφθοράς φέρεται να υποστήριξε πως διέθετε όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά έγγραφα, που αποδεικνύουν πως ήταν ο νόμιμος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας στην υπόθεση πώλησης των 300.000 βλημάτων από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης