13χρονος έκλεψε αγροτικό μηχάνημα στη Λακωνία!

13χρονος έκλεψε αγροτικό μηχάνημα στη Λακωνία!

Το ελαιοσυλλεκτικό μηχάνημα που είχε κλαπεί την Κυριακή βρέθηκε στο σπίτι του 13χρονου τσιγγανόπουλου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

13χρονος έκλεψε αγροτικό μηχάνημα στη Λακωνία!
Έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς του τμήματος Ευρώτα που ερευνούσαν την κλοπή ενός αγροτικού μηχανήματος από την καρότσα του φορτηγού του ιδιοκτήτη του στην Σκάλα Λακωνίας, όταν η έρευνα τους οδήγησε σε έναν πιτσιρίκο ο οποίος το είχε «σηκώσει» και είχε εξαφανιστεί χωρίς να τον αντιληφθούν.

Το ελαιοσυλλεκτικό μηχάνημα που είχε κλαπεί την Κυριακή βρέθηκε στο σπίτι του 13χρονου τσιγγανόπουλου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο ανήλικος δεν συνελήφθη λόγω της μικρής του ηλικίας, αλλά σχηματίστηκε και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης δικογραφία για κλοπή σε βάρος του που περιλαμβάνει την 33χρονη μητέρα του η οποία κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του.

*** Από ένα ανασφάλιστο παράθυρο τρύπωσε τα ξημερώματα της Τρίτης στην κατοικία μιας ηλικιωμένης στο Μεσολόγγι ένας 19χρονος και αποπειράθηκε να κλέψει ό,τι πολύτιμο υπήρχε, αλλά συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τοπικού τμήματος οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης