Συμβολαιογράφοι: Οι συλλογικότητες διαμαρτύρονταν για πλειστηριασμό που... δεν θα γινόταν

Συμβολαιογράφοι: Οι συλλογικότητες διαμαρτύρονταν για πλειστηριασμό που... δεν θα γινόταν

Για την αναβολή του επίμαχου πλειστηριασμού, είχαν ενημερωθεί όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι και ο πλειστηριασμός θα επαναληφθεί

Συμβολαιογράφοι: Οι συλλογικότητες διαμαρτύρονταν για πλειστηριασμό που... δεν θα γινόταν
Ο πλειστηριασμός για τον οποίο εξέφρασαν σήμερα τη δυσαρέσκεια τους οι συλλογικότητες, αφορούσε υψηλή οφειλή και είχε ήδη αναβληθεί, καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.
          
Ακόμη, αναφέρει ο εν λόγω Σύλλογος ότι για την αναβολή του επίμαχου πλειστηριασμού, είχαν ενημερωθεί όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι και ο πλειστηριασμός θα επαναληφθεί.
          
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του επίμαχου Συλλόγου αναφέρει:
Κλείσιμο
          
«
Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημερώνει ότι ο πλειστηριασμός για τον οποίο εξέφρασαν σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου τη δυσαρέσκεια τους με τις συνήθεις πλέον μεθόδους διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης συλλογικότητες, πρωτοστατούντος προσώπου με κορυφαίο πολιτειακό ρόλο στο παρελθόν, αφορά υψηλή οφειλή και είχε αναβληθεί καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.
          
Να σημειωθεί επίσης ότι για την αναβολή είχαν ενημερωθεί όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι από την περασμένη Παρασκευή και ο πλειστηριασμός θα διενεργηθεί εν ευθέτω χρόνο.
          
Για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε ότι συλλογικότητες με τη γνωστή πλέον συμπεριφορά τους δεν προσδίδουν κάτι ουσιαστικό στο κοινό συμφέρον. 
          
Με τον δρόμο που έχουν επιλέξει το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται!
». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης