Ηράκλειο: Στη φυλακή 41χρονος που μαχαίρωσε τον φίλο του

Ηράκλειο: Στη φυλακή 41χρονος που μαχαίρωσε τον φίλο του

Την περασμένη Παρασκευή παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και συνελήφθη

Ηράκλειο:  Στη φυλακή 41χρονος που μαχαίρωσε τον φίλο του
Οι δηλώσεις μετάνοιας του 41χρονου που λίγο έλειψε να σκοτώσει τον 39χρονο φίλο του επειδή καυγάδισαν για τις… μηχανές τους (!) σε κεντρική καφετέρια του Ηρακλείου, δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή που αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του!

Ο 41χρονος είχε εξαφανιστεί αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό και αναζητούνταν χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, την περασμένη Παρασκευή παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και συνελήφθη. Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσαν ένα αεροβόλο όπλο, μέρη βολίδων και κάλυκες διάφορων διαμετρημάτων. Έτσι, σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το επεισόδιο είχε γίνει το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης σε καφετέρια της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, όταν οι δύο φίλοι λογομάχησαν για ασήμαντη αφορμή σχετικά με τις μηχανές τους και ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 39χρονο στο λαιμό, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης