Τρίπολη: Επιδρομή σε επιχείρηση από «κυνηγούς» μετάλλων

Τρίπολη: Επιδρομή σε επιχείρηση από «κυνηγούς» μετάλλων

Δυο άνδρες και τρία ανήλικα παιδιά ήταν τα μέλη της σπείρας - Η επιδρομή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας

Τρίπολη: Επιδρομή σε επιχείρηση από «κυνηγούς» μετάλλων
Δυο άνδρες και τρία ανήλικα παιδιά ήταν τα μέλη μιας σπείρας “κυνηγών” μετάλλων που διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι το περασμένο Σάββατο μια επιχείρηση σε κοινότητα του Δήμου Τρίπολης και άρπαξαν πλήθος μεταλλικά αντικείμενα που ο ιδιοκτήτης της είχε αποθηκευμένα στον προαύλιο χώρο.

Η επιδρομή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και, 24 ώρες αργότερα, συνελήφθησαν στην Τρίπολη ένας 22χρονος και ένας ανήλικος οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης. Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη δύο ανήλικους και έναν 20χρονο, ο οποίοι συμμετείχαν στην κλοπή.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τρεις γυναίκες, οι οποίες είναι μητέρες των τριών ανηλίκων, ηλικίας 34, 38 και 45 χρόνων και κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών που ενδέχεται να έχουν διαπράξει οι πέντε νεαροί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης