Ναύπακτος: Βρήκαν μετά από 26 μήνες τον διαρρήκτη σχολείου

Ναύπακτος: Βρήκαν μετά από 26 μήνες τον διαρρήκτη σχολείου

Ο 21χρονος αλλοδαπός είχε διαρρήξει την κεντρική είσοδο του σχολικού συγκροτήματος και είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του

Ναύπακτος: Βρήκαν μετά από 26 μήνες τον διαρρήκτη σχολείου
Από τον Δεκέμβριου του 2015 ερευνούσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας την κλοπή που είχε γίνει στο κτίριο όπου στεγάζεται ένα Γυμνάσιο στη Ναύπακτο και τελικά κατάφεραν, μετά από 26 μήνες, να την εξιχνιάσουν και να ταυτοποιήσουν ως δράστη ένα νεαρό Αλβανό ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ο 21χρονος αλλοδαπός είχε διαρρήξει την κεντρική είσοδο του σχολικού συγκροτήματος και είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή.

*** Αλλά και στο Μεσολόγγι,συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας νεαρός διαρρήκτης με... ακροβατικές ικανότητες! Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα ο οποίος αναρριχήθηκε από μια μεταλλική κατασκευή στον πρώτο όροφο μιας μονοκατοικίας και αποπειράθηκε να τρυπώσει μέσα. Όμως, τον πήραν είδηση οι ένοικοι και προσπάθησε να πηδήξει στο έδαφος, όπου όμως καραδοκούσαν οι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί και τον συνέλαβαν. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης