Βόλος: 20χρονος «σκαρφίστηκε» ληστεία για να δικαιολογήσει τις σπατάλες του

Βόλος: 20χρονος «σκαρφίστηκε» ληστεία για να δικαιολογήσει τις σπατάλες του

Ούτε λίγο ούτε πολύ ξόδεψε μεγάλο χρηματικό ποσό από τις οικονομίες της οικογένειάς του - Η απίστευτη ιστορία που έπλασε

Βόλος: 20χρονος «σκαρφίστηκε» ληστεία για να δικαιολογήσει τις σπατάλες του
Άδικα κινητοποιήθηκε ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Μαγνησίας τα ξημερώματα της Τρίτης για να εντοπίσει τον κακοποιό που εισέβαλε στο σπίτι ενός νεαρού στις Μικροθήβες και τον τραυμάτισε με μαχαίρι για να τον ληστέψει. Όπως αποδείχθηκε, η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη από το υποτιθέμενο θύμα!

Ο 20χρονος Έλληνας πήγε στο νοσοκομείο του Βόλου με ένα εξαιρετικά ελαφρό τραύμα στην κοιλιά και αποχώρησε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού όπου πήγε αμέσως μετά για να δώσει κατάθεση, κλήθηκαν άνδρες της Ασφάλειας Βόλου καθώς το περιστατικό κρίθηκε σοβαρό.

 Όμως, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν κενά στους ισχυρισμούς του νεαρού, ότι συνεπλάκη με έναν κουκουλοφόρο που εισέβαλε στο σπίτι του και εκείνος τον μαχαίρωσε και άρπαξε ένα σημαντικό ποσό.

Κλείσιμο
Γρήγορα έμαθαν ότι ο 20χρονος χρωστούσε ακριβώς το ποσό που υποτίθεται ότι του έκλεψε ο ληστής! Στις ερωτήσεις που του έκαναν οι αστυνομικοί, άρχισε να δίνει αλληλοσυγκρουόμενες απαντήσεις και τελικά ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία για να πείσει τους πιστωτές του πως του είχαν κλέψει τα χρήματα που θα τους έδινε! Για να είναι πιο πειστικός, μάλιστα, αυτοτραυματίστηκε ελαφρά!

Ο 20χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση αρχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης