Κιλκίς: Η κοπέλα διέταζε και το αγόρι έκανε διαρρήξεις!

Κιλκίς: Η κοπέλα διέταζε και το αγόρι έκανε διαρρήξεις!

Όταν τον συνέλαβαν, αποκαλύφθηκε ότι ο... ιθύνων νους ήταν η 22χρονη φίλη του – Η κοπέλα ήθελε πλούσια ζωή κι αυτός την υπηρετούσε πιστά

Τρίκαλα: Έφτασαν τις 12 οι διαρρήξεις του 17χρονου
«Τυφλός» από έρωτα φαίνεται πως ήταν ένας 19χρονος Έλληνας, με αποτέλεσμα να καταλήξει να γίνει πειθήνιο όργανο για μία 22χρονη Ελληνίδα που ήθελε πλούσια ζωή! Γι’ αυτό, του έδινε εντολές να… κλέβει και εκείνος το έκανε αδιαμαρτύρητα!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο νεαρός διέρρηξε δυο καταστήματα στο Κιλκίς από τα οποία άρπαξε συνολικά 130 ευρώ και διάφορα προϊόντα, ενώ έκλεψε και ένα μοτοποδήλατο για να κάνει βόλτες με την καλή του. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και δεν άργησε να αποκαλυφθεί ο ρόλος της 22χρονης που έπεσε κι αυτή στα χέρια τους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν το μηχανάκι και μέρος των χρημάτων και αποδόθηκαν στα θύματα, ενώ το νεαρό ζευγάρι πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

*** Βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα ενός σπιτιού στην κοινότητα Χωριστή της  Δράμας και μπήκε μέσα σαν… κύριος ένας 48χρονος Έλληνας, ο οποίος έκλεψε μία τσάντα που είχε μέσα μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και η κλεμμένη τσάντα με όλα τα αντικείμενα αποδόθηκαν στη νόμιμη ιδιοκτήτρια. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Εξιχνίασαν μετά από μεθοδική έρευνα την κλοπή που είχε γίνει την Παρασκευή σε ένα σπίτι στο Ναύπλιο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, αλλά δεν εντόπισαν τον 25χρονο  δράστη. Έτσι, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης