Ιωάννινα: Πίσω από τα κάγκελα φυγόποινος φοροφυγάς

Ιωάννινα: Πίσω από τα κάγκελα φυγόποινος φοροφυγάς

Ο 42χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις 

Ιωάννινα: Πίσω από τα κάγκελα φυγόποινος φοροφυγάς
Δεν φτάνει που βρέθηκε στη φυλακή, θα πρέπει να βάλει και βαθιά το χέρι στην τσέπη ένας φυγόποινος που συνελήφθη στα Ιωάννινα, καθώς είχε καταδικαστεί δυο φορές για φοροδιαφυγή, υπεξαγωγή εγγράφου και παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας!

Ο 42χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με συνολική ποινή φυλάκισης 65 μηνών και χρηματική ποινή 58.300 ευρώ! Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του.

*** Στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών ένας 31χρονος Αλβανός ο οποίος είχε περάσει παράνομα στη χώρα, αν και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τριπόλεως για παραβίαση επιβληθείσας ποινής, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών και χρηματική ποινή 4.510,52 ευρώ.

*** Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 62χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για απάτη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών.

*** Στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 39χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ.
Κλείσιμο

*** Στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στο ύψος της Βάρδας Ηλείας, οι αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας έκαναν έλεγχο σε έναν 33χρονο Βούλγαρο και τον συνέλαβαν, όταν διαπίστωσαν ότι εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας για σωματεμπορία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης