Πούλησαν κλοπιμαία από εργοτάξιο στον ιδιοκτήτη άλλου

Πούλησαν κλοπιμαία από εργοτάξιο στον ιδιοκτήτη άλλου

Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε ξεχωριστή για κλοπές κατά συναυτουργία 

Πούλησαν κλοπιμαία από εργοτάξιο στον ιδιοκτήτη άλλου
Πλήθος ηλεκτρικά εργαλεία και μηχανήματα αξίας άνω των 25.000 ευρώ άρπαξαν από ένα εργοτάξιο και ένα βενζινάδικο στη Λιβαδειά ένας 53χρονος Αλβανός και ένας 34χρονος Βρετανός και τα πούλησαν στον ιδιοκτήτη ενός… άλλου εργοταξίου!

Η κλοπή, που είχε λεία φορητές γεννήτριες, τροχούς κοπής και λείανσης, έναν ασφαλτοκόπτη, έναν τροχήλατο αεροσυμπιεστή με ενσωματωμένη γεννήτρια, μπαταρίες βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών και άλλα μηχανήματα, έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερεύνησαν όλα τα εργοτάξια της περιοχής και βρήκαν σε ένα από αυτά το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων. Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε ξεχωριστή για κλοπές κατά συναυτουργία και υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

*** Το αυτοκίνητο ενός 46χρονου αποπειράθηκε να διαρρήξει στην Πάτρα ένας 30χρονος Έλληνας, αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθη. Κατά την σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε ο δράστης, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κατσαβίδι, ένα σουγιά και ένα ραδιο-CDί, το οποίο είχε κλέψει νωρίτερα από άλλο αυτοκίνητο. Ο 30χρονος ανακρίνεται στην Ασφάλεια και για άλλες κλοπές.

Κλείσιμο
*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη, πάλι στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης, ένας 20χρονος Έλληνας που τράπηκε σε φυγή όταν έγινε αντιληπτός από την 41χρονη ιδιοκτήτρια ενός αυτοκινήτου του οποίου είχε παραβιάσει την πόρτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης