Τρίκαλα: Τέσσερις νεαροί έκαψαν το μοτοποδήλατο αστυνομικού

Τρίκαλα: Τέσσερις νεαροί έκαψαν το μοτοποδήλατο αστυνομικού

Οι νεαροί είχαν βάλει φωτιά τον Αύγουστο καταστρέφοντας το δίκυκλο και προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του αστυνομικού 

Τρίκαλα: Τέσσερις νεαροί έκαψαν το μοτοποδήλατο αστυνομικού
Έξι μήνες μετά τον εμπρησμό του μοτοποδηλάτου ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, έξω από το σπίτι του το οποίο υπέστη ζημιές από τις φλόγες, οι τέσσερις νεαροί δράστες εντοπίστηκαν, προσήχθησαν στην Ασφάλεια και ομολόγησαν την πράξη τους.

Ο εμπρησμός είχε γίνει τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου 2017 και η φωτιά είχε καταστρέψει ολοσχερώς το δίκυκλο, προκαλώντας και μικρές υλικές ζημιές στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας του 57χρονου αστυνομικού, με  τα χειρότερα να αποφεύγονται χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής. Την προανάκριση, τότε, είχαν αναλάβει από κοινού η Ασφάλεια και το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Η έρευνα οδήγησε στα ίχνη των τεσσάρων νεαρών ηλικίας από 18 ως 28 χρόνων οι τρεις εκ των οποίων προσήχθησαν, εκτός από τον 28χρονο, ομολόγησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης