Πώς θα λειτουργήσουν Βαρβάκειος και Αγορά του Ρέντη ενόψει Καθαράς Δευτέρας

Πώς θα λειτουργήσουν Βαρβάκειος και Αγορά του Ρέντη ενόψει Καθαράς Δευτέρας

Από νωρίς την Κυριακή μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας θα μείνουν ανοιχτά για τους καταναλωτές – Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα 

Πώς θα λειτουργήσουν Βαρβάκειος και Αγορά του Ρέντη ενόψει Καθαράς Δευτέρας
Ανοιχτά για τους καταναλωτές θα παραμείνουν τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη (ΟΚΑΑ), αλλά και η κεντρική ιχθυαγορά στη Βαρβάκειο. 

Στην Αγορά του Ρέντη, τα περισσότερα καταστήματα θα ανοίξουν νωρίς το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. 

Η Βαρβάκειος θα ανοίξει πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας ώστε να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές.

Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά 


Ανοιχτά θα είναι όμως την Καθαρά Δευτέρα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.
Κλείσιμο

Σε έγγραφό της προς τις ομοσπονδίες, η  η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας αναφέρει ότι η Καθαρή Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες εορτές- υποχρεωτικές αργίες, επομένως είναι εργάσιμη ημέρα και έγκειται στον κάθε έμπορο -επιχειρηματία εάν η επιχείρησή του θα λειτουργήσει ή όχι. Τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να ανοίξουν νόμιμα, χωρίς να οφείλουν προσαυξημένο ημερομίσθιο ή άλλες επιβαρύνσεις στους υπαλλήλους τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης