Σύρος: Έκλεψε πορτοφόλι με κάρτες και έκανε αγορές!

Σύρος: Έκλεψε πορτοφόλι με κάρτες και έκανε αγορές!

Η 31χρονη δρούσε με τη βοήθεια ενός 58χρονου συνεργού της

Σύρος: Έκλεψε πορτοφόλι με κάρτες και έκανε αγορές!
Περίσσευε το θράσος σε μια 31χρονη «πορτοφολού» που κατάφερε να αρπάξει το πορτοφόλι ενός 56χρονου στην Ερμούπολη της Σύρου, με την βοήθεια ενός 58χρονου συνεργού της που του απέσπασε την προσοχή. Μόλις οι δυο Έλληνες διαπίστωσαν ότι είχε μέσα κάρτα ανάληψης, έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν.

Αμέσως πήγαν σε ένα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας και έκαναν αγορές προϊόντων αξίας 157 ευρώ χρησιμοποιώντας την κλεμμένη τραπεζική κάρτα! Όμως, η κίνηση του λογαριασμού καταγράφηκε και οι άνδρες της Ασφάλειας ζήτησαν από το κατάστημα το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Έτσι, αναγνώρισαν τους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή και υφαίρεση σε βάρος τους, την οποία υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

*** Ως πελάτισσα μπήκε σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στην Πάτρα μια 21χρονη Ελληνίδα μαζί με άλλους τέσσερις συνεργούς της και απασχόλησαν την υπάλληλο, καταφέρνοντας να κλέψουν το πορτοφόλι της που περιείχε 50 ευρώ! Η γυναίκα αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τη νεαρή Ελληνίδα που είχε πάνω της τα κλεμμένα χρήματα και να της βάλουν χειροπέδες.

Κλείσιμο
*** Στη Χρυσούπολη καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νέστου μια 42χρονη Ελληνίδα, η οποία τρύπωσε σε ένα σπίτι και έκλεψε από το εσωτερικό του 50 ευρώ. Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκε το κλεμμένο ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης