Πακιστανοί έκλεβαν τα… πάντα στην Φαιστό!

Πακιστανοί έκλεβαν τα… πάντα στην Φαιστό!

Οι δράστες, ένας 17χρονος και ένας 27χρονος, είχαν διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις και τρεις απόπειρες κλοπής σε σπίτια

Μπαταρίες, εργαλεία και οχήματα η λεία σπείρας στην Πέλλα
Δεν έκαναν διακρίσεις οι δυο Πακιστανοί –ένας από τους οποίους ανήλικος- που κρύβονταν πίσω από οκτώ διαρρήξεις και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού, από τις αρχές Νοεμβρίου ως τις 19 Νοεμβρίου του 2017. καθώς έκλεβαν κυριολεκτικά ότι έβρισκαν.

Οι δράστες, ένας 17χρονος και ένας 27χρονος, είχαν διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις και τρεις απόπειρες κλοπής σε σπίτια από τα οποία είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα, δοχεία με ελαιόλαδο και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ είχαν κλέψει και μια μοτοσικλέτα.

Όταν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος εξιχνίασαν την δράση των δυο αλλοδαπών, βρήκαν σε ένα χώρο που χρησιμοποιούσαν μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι Πακιστανοί δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Ένα καφεπαντοπωλείο στην Ελεούσα Ιωαννίνων διέρρηξε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 22χρονος Έλληνας και, αφού άρπαξε όσα χρήματα βρήκε μέσα, αποπειράθηκε να διαρρήξει και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του καταστήματος. Ο δράστης συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν στην κατοχή του των κλεμμένων χρημάτων και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενο για κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης