Ξεκινούν οι έλεγχοι για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Ξεκινούν οι έλεγχοι για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Ο έλεγχος θα γίνεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ – Ο στόλος των ασφαλισθέντων οχημάτων μειώθηκε κατά περίπου 55.000 αυτοκίνητα

Ξεκινούν οι έλεγχοι για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα
Ελέγχους για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων ξεκινούν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δημήτρη Μαζαράκη. 

« «Όλα είναι έτοιμα, όπως μας ενημέρωσαν από την ΑΑΔΕ και σε λίγες ημέρες ξεκινά ο έλεγχος, ο οποίος θα γίνεται τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο», είπε ο κ. Μαζαράκης σε εκδήλωση της ένωσης για τον κλάδο αυτοκινήτου. 

Ο κ. Μαζαράκης τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει το φαινόμενο που παρατηρείται, όταν 6 εκατομμύρια ασφαλιζόμενοι πληρώνουν για 600.000 ανασφάλιστους. Στόχος της Ένωσης, ανέφερε, είναι να λύσει το πρόβλημα επιβίωσης του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και πρόεδρος του Συστήματος Φιλικού Διακανονισμού, Δημήτρης Ζορμπάς σημείωσε ότι ο στόλος των ασφαλισθέντων οχημάτων μειώθηκε στις αρχές του 2018 κατά περίπου 55.000 αυτοκίνητα, ενώ επιχειρείται από το υπουργείο η εξάλειψη του φαινομένου των ανασφάλιστων οχημάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης