Καστοριά: «Μπλόκο» σε ένοπλο ζευγάρι που μετέφερε 60 κιλά χασίς

Καστοριά: «Μπλόκο» σε ένοπλο ζευγάρι που μετέφερε 60 κιλά χασίς

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 61 κιλών και 790 γραμμαρίων, αλλά και ένα περίστροφο και 21 φυσίγγια

Καστοριά: «Μπλόκο» σε ένοπλο ζευγάρι που μετέφερε 60 κιλά χασίς
Είχαν την πληροφορία ότι επρόκειτο να γίνει απόπειρα μεταφοράς μεγάλου φορτίου ναρκωτικών στην περιοχή ευθύνης τους, είχαν και την περιγραφή του οχήματος που θα το μετέφερε οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με άνδρες της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας.

Το μπλόκο που στήθηκε σε περιοχή της Καστοριάς το πρωί της Δευτέρας, εντόπισε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι και το ακινητοποίησε. Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν στο εσωτερικό του τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 50 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 61 κιλών και 790 γραμμαρίων, αλλά και ένα περίστροφο και 21 φυσίγγια!

Ο 34χρονος Αλβανός οδηγός και η 31χρονη Ελληνίδα φίλη του που επέβαινε ως συνοδηγός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, η οποία τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ κατασχέθηκαν το όχημά τους, 150 ευρώ και δυο κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης