Έστριβε τσιγάρα με χασίς στο σπίτι του στα Χανιά

Έστριβε τσιγάρα με χασίς στο σπίτι του στα Χανιά

Στα δωμάτια του σπιτιού βρέθηκαν συσκευασίες με συνολικά 120,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια συσκευή για την άλεση του χασίς, έξι πακέτα με φυσικές ακατέργαστες «τζιβάνες» και πέντε πακέτα με μεγάλα χαρτάκια στριφτού τσιγάρου που χρησιμοποιούσε για να στρίβει τσιγαριλίκια

Έστριβε τσιγάρα με χασίς στο σπίτι του στα Χανιά
Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 36χρονου Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Χανίων έκαναν το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί του τμήματος Κισσάμου, οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι έχει στην κατοχή του ποσότητες ναρκωτικών.

Στα δωμάτια του σπιτιού βρέθηκαν συσκευασίες με συνολικά 120,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια συσκευή για την άλεση του χασίς, έξι πακέτα με φυσικές ακατέργαστες «τζιβάνες» και πέντε πακέτα με μεγάλα χαρτάκια στριφτού τσιγάρου που χρησιμοποιούσε για να στρίβει τσιγαριλίκια. Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Εν πλω σε πλοίο της γραμμής τσάκωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου έναν 26χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε κοκαΐνη βάρους 20 γραμμαρίων κρυμμένη στις αποσκευές του. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Κλείσιμο
*** Τρεις Έλληνες, από τους οποίους ο ένας ανήλικος και οι άλλοι δύο 18 χρόνων και ένας 18χρονος Βούλγαρος επέβαιναν σε όχημα που σταμάτησαν για έλεγχο οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην Καλαμάτα και βρήκαν μέσα δυο τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,6 γραμμαρίων. Οι τέσσερις νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης