Εξιχνιάστηκαν κλοπές... με άρωμα γυναίκας σε όλη την Ελλάδα

Στις Σέρρες μία 40χρονη μπήκε από παράθυρο σε σπίτι και έκλεψε χρυσαφικά 1.000 ευρώ

«Άρωμα» γυναίκας είχε η διάρρηξη που έγινε το πρωί της περασμένης Τρίτης στο σπίτι μιας 46χρονης σε περιοχή των Σερρών. Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλεια, αυτή που διέρρηξε ένα παράθυρο του σπιτιού και άρπαξε χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ, ήταν μια 40χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. 

*** Γυναίκα ήταν, επίσης, η δράστιδα της κλοπής του κινητού μιας 24χρονης μέσα σε ένα εμπορικό κατάστημα στην Κατερίνη, που έγινε το πρωί της Τετάρτης. Η 42χρονη Ελληνίδα «μακρυχέρα» συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, παρέδωσε το κλεμμένο κινητό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

*** Μια 45χρονη και ένας 35χρονος συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Βέροια, λίγη ώρα αφ' ότου έκλεψαν διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 2.000 ευρώ από την αποθήκη ενός 83χρονου. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr