Κέρκυρα: 60χρονος φυγόποινος «έσπασε»... παγκόσμιο ρεκόρ σε καταδίκες και εντάλματα!

Ο άνδρας είχε καταδικαστεί 13 φορές με αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών

Ακόμη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας τα έχασε όταν διαπίστωσε πόσες καταδίκες και εντάλματα σύλληψης εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 60χρονου Έλληνα φυγόποινου που προσήχθη στο γραφείο του από τους αστυνομικούς του τμήματος Παλαιοκαστριτών που τον συνέλαβαν!

Ο… ρέκορντμαν της παρανομίας είχε καταδικαστεί 13 φορές με αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για διάφορα αδικήματα πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ εκκρεμούσαν ακόμη σε βάρος του τρία εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών και ένα βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών! 

Έτσι, διατάχθηκε η κράτηση και η μεταγωγή του 60χρονου στην Αθήνα για να απολογηθεί και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα, για να εκτίσει τις ποινές που του έχουν επιβληθεί.

*** Στη Βόνιτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μια 36χρονη Ελληνίδα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Αθηνών για παράβαση των υγειονομικών διατάξεων, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr