Ζευγάρι είχε ναρκωτικά και όπλα σε Σάμο και Ικαρία

Ζευγάρι είχε ναρκωτικά και όπλα σε Σάμο και Ικαρία

Αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των αστυνομικών - Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια 

Ζευγάρι είχε ναρκωτικά και όπλα σε Σάμο και Ικαρία
Έκαναν τους... ζόρικους ένας 47χρονος Έλληνας και μια 46χρονη αλλοδαπή στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους σταμάτησαν στο Βαθύ της Σάμου και αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τους, με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί, τους υπέβαλαν σε έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ακατέργαστη κάνναβη βάρους οκτώ γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και καπνό βάρους 21,9 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, δύο φιαλίδια και μια συσκευασία με ναρκωτική ουσία, βάρους 1,6 γραμμαρίου και σπόρους κάνναβης. Έτσι, συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες σε τέσσερα σπίτια του 47χρονου στη Σάμο και την Ικαρία και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε η 46χρονη.

Σε αυτά, βρέθηκαν συνολικά 251 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 13,8 γραμμαρίων, ναρκωτικά χάπια, σπόροι κάνναβης, ένα πλαστικό φιαλίδιο και τρεις σύριγγες με ναρκωτική ουσία βάρους 3,4 γραμμαρίων και ένα ρόπαλο που τους στοίχισαν κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης