Λαφαζάνης: Επιτυχία του κινήματος η αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών

Λαφαζάνης: Επιτυχία του κινήματος η αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών

Με την εξαγγελία των κινητοποιήσεων, η κυβέρνηση και η τραπεζική κλίκα που διοικεί τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών-Πειραιώς έσπευσαν να αναστείλους τους πλειστηριασμούς

Λαφαζάνης: Επιτυχία του κινήματος η αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών
Για επιτυχία του κινήματος που ηγείται εναντίον των πλειστηριασμών
έκανε λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας,
Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας την αναστολή των διεργασιών στα Ειρηνοδικεία Πειραιά, Αθηνών, Αιγαίου και Δωδεκανήσων.

Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά η δήλωση του πρώην υπουργού: 
«Με την εξαγγελία των κινητοποιήσεων και τρέμοντας τις αντιδράσεις των αγωνιστών του κινήματος και των πολιτών, ή κυβέρνηση και η τραπεζική κλίκα που, υπό τον Γεώργιο Ρούσκα, διοικεί τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών – Πειραιώς έσπευσαν να αναστείλουν τους ανακοινωμένους φυσικούς πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής μέχρι τις 21 Φλεβάρη.

Η πανικόβλητη αυτή αναβολή των φυσικών πλειστηριασμών συνιστά μια ακόμη επιτυχία του κινήματος για την προστασία των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας.

Έχουν οικτρές αυταπάτες η ''ληστρική'' κυβέρνηση των τραπεζών και η κλίκα των ''κορακιών'' του Γεώργιου Ρούσκα, αν πιστεύουν ότι βρήκαν την βρώμικη συνταγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για να αρπάξουν εκ τους ασφαλούς τις λαϊκές περιουσίες σε κλειδαμπαρωμένα και πολιορκημένα από ΜΑΤ συμβολαιογραφικά γραφεία.

Σύντομα θα αντιληφθούν ότι η οργή και η εφευρετικότητα του κινήματος δεν σταματάει μπροστά σε αυταρχικές μεθοδεύσεις ενός καθεστώτος ανδρείκελου των τραπεζιτών που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ληστεύει και να εξαθλιώνει την κοινωνία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης