Κρητικοπούλα από τη Σητεία αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας

Η εντυπωσιακή Κυριακή Κατσογρεσάκη ξεκίνησε από την Κρήτη και κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα διασχίζοντας τους αιθέρες της Σαουδικής Αραβίας

Από τη Σητεία της Κρήτης, βρέθηκε να διασχίζει τους αιθέρες της Σαουδικής Αραβίας. Ο λόγος για την Κυριακή Κατσογρεσάκη η οποία κάνει πραγματικότητα τα όνειρα της καθώς εργάζεται ως μέλος του πληρώματος των αεροσκαφών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. 

Η 28χρονη από τη Σητεία που ξεκίνησε να εργάζεται στην αεροπορική εταιρεία Emirates κατάφερε να είναι μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία και να ταξιδεύει μαζί με το υπερπολυτελές της αεροπλάνο.



Πριν από λίγες ημέρες η πανέμορφη Κυριακή με τα εντυπωσιακά μάτια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Κρήτης και αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα.

Η αρχή έγινε όταν επιλέχθηκε για τον στόλο της Emirates, όπου και ξεχώρισε ανάμεσα στις 700 υποψήφιες. Μάλιστα, ήταν μεταξύ των μόλις επτά που είχαν τα τυπικά προσόντα και ανταποκρίθηκαν άριστα στα ψυχολογικά και σωματικά τεστ.
 




Δύο χρόνια αργότερα δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια για αποκλειστική απασχόληση στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Από τις 30 κοπέλες προκρίθηκαν οι δύο και τελικά η Κυριακή ήταν αυτή που επιλέχθηκε από τους ίδιους τους γαλαζοαίματους να ταξιδεύει μαζί τους. Ωστόσο, η Κρητικοπούλα δεν σταματά εκεί.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα προκειμένου να γίνει μία από τις ελάχιστες γυναίκες πιλότους, έχοντας βλέψεις για μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr