Άγνωστοι «εισέβαλαν» με κλεμμένο Smart σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ

Άγνωστοι «εισέβαλαν» με κλεμμένο Smart σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ

O οδηγός και ο συνοδηγός αμέσως μετά την εισβολή το εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν - Το όχημα ανέβηκε τα σκαλιά σκορπώντας τον τρόμο στους ενοίκους και τους διερχόμενους

Άγνωστοι «εισέβαλαν» με κλεμμένο Smart σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ
Κλεμμένο Smart  εισέβαλε σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια και ανέβηκε τα σκαλιά σκορπώντας τον τρόμο στους ενοίκους και τους διερχόμενους. Το περίεργο είναι ότι ο οδηγός και ο συνοδηγός αμέσως μετά την εισβολή εγκατέλειψαν το όχημα και εξαφανίστηκαν. Την εξιχνίαση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Εξαρχείων που ψάχνει να βρει ποιοι ήταν οι επιβάτες του μαύρου Smart και τι συνέβη τα μοιραία δευτερόλεπτα που έχασαν τον έλεγχο και «βούτηξαν» στην πολυκατοικία. 

Σκαρφάλωσε μέχρι την πόρτα του ασανσέρ
 
Το χρονικό του τρόμου άρχισε να ξετυλίγεται λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στο Τμήμα Εξαρχείων, ότι είδαν ξαφνικά ένα μαύρο Smart με φιμέ τζάμια να πλησιάζει την  πολυκατοικία κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και χωρίς να «κόψει» ταχύτητα να «βουτάει» στην είσοδο.
Κλείσιμο

Το «τρελό» όχημα, αφού πέρασε τη τζαμαρία στη συνέχεια ανέβηκε τα σκαλιά και σταμάτησε στην είσοδο του ασανσέρ. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κόσμος στο σημείο, διαφορετικά θα υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί. Η πολυκατοικία σηκώθηκε στο πόδι ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος έσπευσαν να εξαφανιστούν στα στενά των Εξαρχείων. 

Το αυτοκίνητο που όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο (ο ιδιοκτήτης του, είχε δηλώσει το Σάββατο την κλοπή) μετεφέρθη με γερανό στο Α.Τ Εξαρχείων. Οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στην υπόθεση ενώ σήμερα το μαύρο Smart  θα εξεταστεί και από κλιμάκιο της Σήμανσης προκειμένου να παρθούν αποτυπώματα και να συγκεντρωθούν στοιχεία που ενδεχομένως  στρέψουν τις έρευνες σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης