Πάτρα: 46χρονος Έλληνας διέρρηξε τέσσερις φορές σούπερ μάρκετ για να κλέψει... ποτά!

Πάτρα: 46χρονος Έλληνας διέρρηξε τέσσερις φορές σούπερ μάρκετ για να κλέψει... ποτά!

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε για προανάκριση στα γραφεία της Ασφαλείας, όπου αποκαλύφθηκε ότι από τις 10 ως τις 12 Ιανουαρίου είχε είχε διαπράξει στο ίδιο κατάστημα άλλες τρεις κλοπές οινοπνευματωδών ποτών

Πάτρα: 46χρονος Έλληνας διέρρηξε τέσσερις φορές σούπερ μάρκετ για να κλέψει... ποτά!
Ήταν τόσο πολλή η κατανάλωση σε οινοπνευματώδη ποτά που έκανε ένας 46χρονος Έλληνας, ώστε δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει οικονομικά. Όμως, βρήκε άλλον τρόπο να εξασφαλίζει το αγαπημένο του αλκοόλ, κλέβοντας ξανά και ξανά τα μπουκάλια της αρεσκείας του από ένα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα!

Στην τέταρτη κατά σειρά κλοπή που διέπραξε μέσα σε δυο εβδομάδες, ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος τον πήρε είδηση να κρύβει τρεις φιάλες αλκοολούχων ποτών μέσα από το πανωφόρι του και ειδοποίησε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε για προανάκριση στα γραφεία της Ασφαλείας, όπου αποκαλύφθηκε ότι από τις 10 ως τις 12 Ιανουαρίου είχε είχε διαπράξει στο ίδιο κατάστημα άλλες τρεις κλοπές οινοπνευματωδών ποτών! Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για κλοπές και ερευνάται αν είχε “χτυπήσει” και άλλα μαγαζιά.

*** Διάφορα φαγώσιμα, αναψυκτικά και άλλα προϊόντα συνολικής αξίας 200 ευρώ είχαν αρπάξει δυο άνδρες που είχαν διαρρήξει το περίπτερο μιας 51χρονης σε περιοχή της Ημαθίας, τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε και οι άνδρες της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του, που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης