Έκλεψε χρήματα και γεωργικό μηχάνημα από τέσσερα μαγαζιά

Έκλεψε χρήματα και γεωργικό μηχάνημα από τέσσερα μαγαζιά

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες διαρρήξεις που ενδέχεται να έχει διαπράξει

Έκλεψε χρήματα και γεωργικό μηχάνημα από τέσσερα μαγαζιά
Τουλάχιστον τέσσερις επιχειρήσεις διέρρηξε από τις 4 Ιανουαρίου ως την περασμένη Τετάρτη στο Μελιγαλά Μεσσηνίας ένας 37χρονος Έλληνας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Οιχαλίας αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Από τα καταστήματα που «χτύπησε» ο δράστης, είχε αρπάξει κυρίως μετρητά, αλλά και ένα γεωργικό μηχάνημα το οποίο δεν βρέθηκε στην κατοχή του και εξετάζεται αν το έχει πουλήσει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες διαρρήξεις που ενδέχεται να έχει διαπράξει.

*** Τον εξοπλισμό ενός αγρότη έβαλε στο μάτι μια σπείρα τσιγγάνων που εισέβαλαν στο αγρόκτημά του στην περιοχή Ανώγεια του Δήμου Σπάρτης και άρπαξαν ένα μηχάνημα για τη συγκομιδή ελαιοκάρπου. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 28χρονος από τη σπείρα, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι άγνωστοι συνεργοί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης