«Κυνηγοί» μετάλλων ξήλωσαν την πόρτα από καρότσα φορτηγού!

«Κυνηγοί» μετάλλων ξήλωσαν την πόρτα από καρότσα φορτηγού!

Οι τρεις νεαροί Έλληνες δεν δίστασαν να δράσουν πριν καλά-καλά νυχτώσει, το απόγευμα της Κυριακής. Ξεκόλλησαν την μεταλλική πόρτα από το φορτηγό και την φόρτωσαν στο δικό τους

«Κυνηγοί» μετάλλων ξήλωσαν την πόρτα από καρότσα φορτηγού!
Ό,τι μεταλλικό μπορεί να κλαπεί, το κλέβουν οι αδίστακτες συμμορίες των «κυνηγών» μετάλλων στην προσπάθειά τους να βγάλουν κέρδος από την πώλησή του. Όσο πιο βαρύ είναι το αντικείμενο της κλοπής, τόσο περισσότερα χρήματα θα τους αποφέρει, όπως η... πόρτα της καρότσας ενός φορτηγού που ξήλωσαν στην Πάτρα!

Οι τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 32, 29 και 20 χρόνων δεν δίστασαν να δράσουν πριν καλά-καλά νυχτώσει, το απόγευμα της Κυριακής. Ξεκόλλησαν την μεταλλική πόρτα από το φορτηγό ενός 26χρονου που βρήκαν σταθμευμένο και την φόρτωσαν στο δικό τους.

Όμως, στάθηκαν άτυχοι γιατί τους είδαν αστυνομικοί του Α΄ τμήματος Πατρών που περιπολούσαν στην περιοχή, τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Η κλεμμένη πόρτα παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του φορτηγού, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Κλείσιμο
*** Τρεις Βούλγαροι ηλικίας 28, 30 και 38 χρόνων συνελήφθησαν στο Αίγιο, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό που οδηγούσε ο 28χρονος και διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί τη νύχτα του Σαββάτου από το Δερβένι Κορινθίας. Μαζί με τον 28χρονο, συνελήφθησαν για συνέργεια στην κλοπή οι άλλοι δυο ομοεθνείς του που ακολουθούσαν το κλεμμένο όχημα με άλλο αυτοκίνητο και παραπέμφθηκαν όλοι μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγιαλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης