Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης στο Ηράκλειο

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης στο Ηράκλειο

Ο 60χρονος «εγκέφαλος» της σπείρας και οι συνεργοί του ηλικίας 28 και 46 χρόνων δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν είδαν τους αστυνομικούς να εισβάλλουν και βρέθηκαν με χειροπέδες

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης στο Ηράκλειο
Μόλις επιβεβαιώθηκε ότι και οι τρεις Έλληνες συνεργάτες στην διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών στο Ηράκλειο βρίσκονταν στο σπίτι του αρχηγού της ομάδας, αμέσως οργανώθηκε η επιχείρηση εφόδου των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο 60χρονος «εγκέφαλος» της σπείρας και οι συνεργοί του ηλικίας 28 και 46 χρόνων δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν είδαν τους αστυνομικούς να εισβάλλουν και βρέθηκαν με χειροπέδες. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο σπίτι μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους 174 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη και διέταξε να κρατηθούν ως την απολογία τους στον ανακριτή.

Κλείσιμο
*** Στην Πάτρα, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έφοδο σε ένα σπίτι όπου είχαν πληροφορίες ότι γίνεται διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών και έπιασαν στα πράσα έναν Αλβανό παλιό τους γνώριμο από υποθέσεις ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν 50 γραμμάρια ηρωίνης και άλλα 50 γραμμάρια μεθαδόνης σε υγρή μορφή, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης