Άρτα: Ναρκωτικά και σφαίρες σε μαγαζί όπου έπαιζαν ζάρια!

Άρτα: Ναρκωτικά και σφαίρες σε μαγαζί όπου έπαιζαν ζάρια!

Κατασχέθηκαν τρία ζευγάρια ζάρια και 1.525 ευρώ, ενώ συνελήφθη και η 49χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος

Άρτα: Ναρκωτικά και σφαίρες σε μαγαζί όπου έπαιζαν ζάρια!
Τα ζάρια ήταν το λιγότερο που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα σε ένα καφενείο σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά στην Άρτα. Κάποιοι από τους επτά θαμώνες που έπαιζαν «μπαρμπούτι», είχαν πάνω τους ναρκωτικά, ενώ στο μαγαζί βρέθηκαν και σφαίρες πολεμικού όπλου!

Ένας από τους έξι θαμώνες ηλικίας 54, 59, 78, 66, 67 και 43 χρόνων που συνελήφθησαν έπαιζαν να παίζουν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι είχε πάνω του ένα τσιγαριλίκι, ενώ ένας 53χρονος που δεν συμμετείχε είχε στις τσέπες του δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 62,8 γραμμαρίων. Κατά την έρευνα στο κατάστημα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και ένα κουτί με 48 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. 

Από τον χώρο όπου διεξαγόταν το «μπαρμπούτι» κατασχέθηκαν τρία ζευγάρια ζάρια και 1.525 ευρώ, ενώ συνελήφθη και η 49χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος που είχε επιτρέψει το παράνομο παιχνίδι. Οι οκτώ συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για παράβαση των νόμων περί παιγνίων, περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης