Συνελήφθη ανήλικη ιερόσυλη και ο φίλος της επειδή έκλεβαν τάματα

Συνελήφθη ανήλικη ιερόσυλη και ο φίλος της επειδή έκλεβαν τάματα

Ο 21χρονος και η 16χρονη παραβίασαν την πόρτα, άρπαξαν τα τάματα και τράπηκαν σε φυγή, αλλά λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς 

Συνελήφθη ανήλικη ιερόσυλη και ο φίλος της επειδή έκλεβαν τάματα
Δεν μπήκαν για να προσκυνήσουν σε ένα εξωκλήσι στη Σύρο μια ανήλικη Ελληνίδα και ο μεγαλύτερος φίλος της, τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά για να… ξαφρίσουν τα αφιερώματα πιστών που ήταν τοποθετημένα στα εικονίσματα!

Ο 21χρονος και η 16χρονη παραβίασαν την πόρτα, άρπαξαν τα τάματα και τράπηκαν σε φυγή, αλλά λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Ερμούπολης, συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.

*** Έκλεψαν τα δαχτυλίδια και βρέθηκαν με… «βραχιόλια» ένας 21χρονος Έλληνας και δύο ακόμη άγνωστοι συνεργοί του, οι οποίοι διέρρηξαν ένα σπίτι στην Κάτω Αχαΐα. Τα τρία χρυσά δαχτυλίδια που άρπαξαν δεν βρέθηκαν πάνω στο νεαρό, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και εκτιμάται ότι τα έχουν οι συνεργοί του. Ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κατηγορούμενος για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης