Θεσπρωτία: «Βρήκαν» πέντε χρόνια μετά 46χρονο που έκλεβε θρησκευτικά κειμήλια

Θεσπρωτία: «Βρήκαν» πέντε χρόνια μετά 46χρονο που έκλεβε θρησκευτικά κειμήλια

Ο δράστης είχε τρυπώσει τα ξημερώματα της 4ης Φεβρουαρίου 2013 σε ένα κελί της μονής του Αγίου Αθανασίου και είχε αρπάξει ένα ευαγγέλιο, δύο δισκοπότηρα και ένα σταυρό αγιασμού

Θεσπρωτία: «Βρήκαν» πέντε χρόνια μετά 46χρονο που έκλεβε θρησκευτικά κειμήλια
Χρειάστηκε πέντε ολόκληρα χρόνια για να αποκαλυφθεί ότι πίσω από την κλοπή θρησκευτικών κειμηλίων που είχε γίνει σε ένα μοναστήρι στην περιοχή Βαβούρι στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, δεν κρύβονταν συμμορίες Αλβανών όπως συνήθως, αλλά ένας Έλληνας ιερόσυλος!

Πρόκειται για έναν 46χρονο ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τους ειδικούς του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας που αξιοποίησαν τα ίχνη που είχε αφήσει και οι  αστυνομικοί του τμήματος Φιλιατών σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ο δράστης είχε τρυπώσει τα ξημερώματα της 4ης Φεβρουαρίου 2013 σε ένα κελί της μονής του Αγίου Αθανασίου και είχε αρπάξει ένα ευαγγέλιο, δύο δισκοπότηρα και ένα σταυρό αγιασμού. Τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί και η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν ο 46χρονος τα πούλησε και πού, καθώς και αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Κλείσιμο

 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης