Βρέθηκαν οι ένοχοι για τη διάρρηξη ΑΤΜ στην Χαλκιδική

Βρέθηκαν οι ένοχοι για τη διάρρηξη ΑΤΜ στην Χαλκιδική

Το Α.Τ.Μ. στεγαζόταν στο εσωτερικό ενός καταστήματος - Ένα ζευγάρι Ελλήνων και ένας Γεωργιανός οι ένοχοι για την απόπειρα διάρρηξης


Βρέθηκαν οι ένοχοι για τη διάρρηξη ΑΤΜ στην Χαλκιδική
Ένα ζευγάρι Ελλήνων και ένας Γεωργιανός έμπειρος στον χειρισμό... ηλεκτρικού τροχού, ήταν οι δράστες της αποτυχημένης απόπειρας διάρρηξης, που είχε γίνει το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου σε ένα Α.Τ.Μ. το οποίο στεγαζόταν στο εσωτερικό ενός καταστήματος σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Τότε, ο 33χρονος Έλληνας μαζί με την 21χρονη φίλη του είχαν μείνει έξω από το κατάστημα φυλάγοντας τσίλιες, ενώ ο 30χρονος αλλοδαπός το διέρρηξε και προσπάθησε να παραβιάσει την πίσω πλευρά του μηχανήματος ανάληψης με τον τροχό για να αρπάξει τις κασετίνες με τα χρήματα. Δεν τα κατάφερε, όμως, και αρκέστηκε σε ένα φορητό υπολογιστή που άρπαξε από το εσωτερικό του καταστήματος, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν όλοι μαζί.

Η απόπειρα εξιχνιάστηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πολυγύρου, οι οποίες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν οι δράστες έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες. Στο μεταξύ, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και διακεκριμένη φθορά σε βαθμό κακουργήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης