Κρύπτες με εννέα κιλά χασίς βρέθηκαν σε βουλγάρικο Ι.Χ.

Κρύπτες με εννέα κιλά χασίς βρέθηκαν σε βουλγάρικο Ι.Χ.

Συνελήφθη ο 26χρονος Βούλγαρος - Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη μέσα σε λίγες μέρες - Βρέθηκαν κρυμμένες 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εννέα κιλών και 144 γραμμαρίων

Κρύπτες με εννέα κιλά χασίς βρέθηκαν σε βουλγάρικο Ι.Χ.
Νέα «μονοπάτια» για την εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Ελλάδα άνοιξαν από την πατρίδα τους οι Βούλγαροι διακινητές, όπως προκύπτει από την δεύτερη σύλληψη που έγινε μέσα σε λίγες ημέρες στον κάθετο άξονα Κομοτηνή – Ελληνοβουλγαρικά σύνορα της Εγνατίας Οδού.

Εκεί εξελίχθηκε η επιχείρηση που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής, καθώς είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για την επικείμενη μεταφορά φορτίου με χασίς στο εσωτερικό Ι.Χ. αυτοκίνητου που θα ερχόταν από την γειτονική χώρα. Όταν είδε ένα αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες, το σταμάτησαν για να το ελέγξουν και βρήκαν κρυμμένες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εννέα κιλών και 144 γραμμαρίων.

Το όχημα κατασχέθηκε μαζί με το χασίς και ο 26χρονος Βούλγαρος που το οδηγούσε συνελήφθη. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ροδόπης του απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή στη χώρα και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εντοπίσουν τυχόν συνεργούς του στο ελληνικό έδαφος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης