Κομοτηνή: Σκοπιανός πήγε για επίσκεψη στην φυλακή με κοκαΐνη στα... παπούτσια του!

Κομοτηνή: Σκοπιανός πήγε για επίσκεψη στην φυλακή με κοκαΐνη στα... παπούτσια του!

Ο τρόπος που περπατούσε φάνηκε ύποπτος στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Κομοτηνή: Σκοπιανός πήγε για επίσκεψη στην φυλακή με κοκαΐνη στα... παπούτσια του!
Ύποπτος φάνηκε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ο τρόπος που... περπατούσε ένας 63χρονος Σκοπιανός, ο οποίος θέλησε να δει έναν 25χρονο ομοεθνή του κρατούμενο κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής και τον «ξεσκόνισαν» για να τον ελέγξουν!


Σύντομα αποδείχθηκε ότι οι εσωτερικοί πάτοι των παπουτσιών του είχαν κρυμμένες μέσα τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 6,5 γραμμαρίων, καθώς και τέσσερα γραμμάρια ναρκωτικών χαπιών που ήταν θρυμματισμένα! Ο αλλοδαπός συνελήφθη αμέσως και παραδόθηκε σε άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έξω από την φυλακή τον περίμενε και ένας 43χρονος συμπατριώτης του μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν άλλα τρία ναρκωτικά χάπια, ενώ κατασχέθηκε και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκους 0,26 εκατοστών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο 43χρονος και να κατασχεθούν το αυτοκίνητο και τρία κινητά. Οι δυο Σκοπιανοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, η οποία περιλαμβάνει και τον 25χρονο  έγκλειστο.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης