Απατεώνες πήραν χρήματα και τιμαλφή από ηλικιωμένη

Απατεώνες πήραν χρήματα και τιμαλφή από ηλικιωμένη

Της ανακοίνωσαν ότι ο γιος της δικαιούται... επιστροφή χρημάτων από την Εφορία

Απατεώνες πήραν χρήματα και τιμαλφή από ηλικιωμένη
Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μιας ηλικιωμένης γυναίκας που έκανε εργασίες στο χωράφι της στην περιοχή Γυμνό της Εύβοιας, κοντά στην Ερέτρια, ότι οι άγνωστοι που την βρήκαν εκεί για να της ανακοινώσουν ότι ο γιος της δικαιούται επιστροφή χρημάτων από την Εφορία ήταν απατεώνες!

Η 70χρονη χάρηκε και δεν σκέφτηκε να τηλεφωνήσει στο παιδί της για να του πει τα... ευχάριστα νέα που έφεραν οι υποτιθέμενοι λογιστές του! Έτσι, όταν της είπαν ότι χρειαζόταν να πληρωθεί άμεσα ένα παράβολο για να προχωρήσει η διαδικασία επιστροφής, προθυμοποιήθηκε να τους δώσει όσα χρήματα είχε. Οι απατεώνες πήραν τα 250 ευρώ που είχε όλα κι όλα η γυναίκα, αλλά δεν τους... έφταναν!

Η ηλικιωμένη έπεσε μόνη της στην παγίδα, αφού η ίδια πρότεινε να «συμπληρώσει» το ποσό που απαιτούνταν δίνοντάς τους τα κοσμήματά της! Φυσικά, οι απατεώνες δεν αρνήθηκαν. Τη συνόδευσαν στο σπίτι της, πήραν τα κοσμήματα και έγιναν... λαγοί! Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, ήταν αργά για να ξεκινήσει έρευνες η Αστυνομία καθώς είχαν περάσει αρκετές ώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης